Manteli rouhe kakku reseptejä

Runebergin kakku

Runebergin kakku

Kakku oli miedosti kardemummainen ja manteli maistui miedosti. Jätin ne melko rouheiksi paloiksi ja ne näkyivätkin kivasti kakun sisuksista tuollaisina tummempina läiskinä
Mehevä Mantelikakkupohja

Mehevä Mantelikakkupohja

Loppuviikosta näette minkälaisen juhannuskakun pohjana tämä mehevä mantelikakkupohja toimikaan. Manteli sopii loistavasti mansikan kanssa, joten se oli lähtökohtana reseptin suunnittelussa
Raakaa kakkua! Ei kun raakakakkua!

Raakaa kakkua! Ei kun raakakakkua!

tai veitsellä melko hienoksi rouheeksi jossa saa kuitenkin olla sattumia tuomassa purutuntumaa. Tämä ohje on saanut vaikutteita useista eri lähteistä ja saman tyylisiä kakkuja löytyy useasta eri blogista ja reseptilehdestä
Sokerittomat ja viljattomat (muttei mauttomat) mukikakut

Sokerittomat ja viljattomat (muttei mauttomat) mukikakut

Voit tehdä taikinasta kaksi manteli-banaanikakkua noudattamalla ohjeen perusversiota tai kaksi suklaista kakkua lisäämällä suklaaversioon tulevat ainesosat perusversion ainesosien lisäksi sauvasekoitus-/blenderöintivaiheessa
Suklaa-espresso dacquoise

Suklaa-espresso dacquoise

Dacquoisen marenkikerroksiin tuo perinteisesti makua manteli – ja hasselpähkinärouhe. Mantelilastuja. Kaada puolet pähkinärouheesta valkuaisvaahdon joukkoon ja nostele ne sekaisin nuolijalla