Mustikka on niin mieto marja ettei se sokeria edes kaipaa. Jos jotain huonoa pitää sanoa, niin ensi kerralla vaihtaisin pohjan keksit digestive- tai kaurakekseihin
Raikkautta jälkiruokaan toin persikka sorbetilla ja muutamalla tuoreella marjalla. Murskasin keksit ja notkistin minttumassaa hiukan mascarponella, jota satti olemaan kaapissa
25 kpl260 g Bastogne-kandisokerikeksejä200 g Appelsiini tuorejuustoa2 levyä (260g) Tummaa suklaataLaita keksit esim vahvaan pussiin ja murskaa ne kaulimen avulla täysin murskaksi. 17Kuulostaa niin hyvältä, että taidan kokeilla, noi keksit on mun suosikkeja ollut aina. )MARJA KIRJOITTI 29
Niinpä ensimmäisenä kirjasta kokeiluun meni makeileva puolukkapiiras, jossa yhdistyy täydellisesti kirpeä marja, makea kinuski ja kahvilla maustettu kerma
murskaa keksit aivan pieneksi ja sekoita sulan margariinin kanssa. Punaviinimarja jäädyke. Vatkaa vispikerma vaahdoksi makeuta sokerilla ja sekoita marjat joukkoon lastalla niin että ne pysyvät ehjinä
Sekoita marjat hilloon. Kostuta keksit mehulla. Jätä muutama marja koristeluun. Aseta päälle toinen kerros keksejä tai toinen torttulevyn puolikas ja marjahilloa sekä juustoa
Kirsikkahan on luonnostaan enemmänkin hiukan hapan kuin äitelä marja. Murskaa keksit. Se muistutti aika tavallista marjamehua ja sopi hyvin kiilteeseen