missä ei olisi ollut kuivakakkua pöydässä. Mausteinen ja vähän terveellisempi. Kuivakakkujen hyvä puoli on juuri niiden säilyvyydessä ja siinäkin, että niissä oikeastaan maku vain paranee, kun ne saadat vähän aikaa syventää makuaan
Hiekkakakku ei ole voimakkaan mausteinen, vaan paremminkin hienostuneen miedon makuinen. Kahvikakkuja, tai meillä päin käytetään enemmän nimitystä kuivakakku, leivon tosi harvoin
Liottamiseen käy vesi mutta miksei myös mausteinen tee, rommi tai viski. Herkkukorien lisäksi, jouluna kuuluu valmistaa ainakin parikymmentä kuivakakkua, joita sitten kuljetellaan jokaiselle sukulaiselle ja tuttavalle
"kuivakakku". halua käyttää kuivakakku sanaakaan. torstai 7. marraskuuta 2013. Mausteinen piimäkakku. Tällä kertaa piimä oli menossa uhkaavasti vanhaksi ja
Mausteinenkin. Kakku ei ole täytekakku, eikä kuivakakku vaan jotain siltä väliltä. Maisteltiin kakkua ensin isäni luona ja todettiin sen olevan mausteinen - ei ihan tyypillinen - kahvikakku
Kakun kaveriksi olisi ollut varmaan parasta alkuperäisen ohjeen mausteinen omena kompotti. Tämän kakun voisi tehdä, ehkä kuivakakku vuokaan, niin kakun muodon perusteella kukaan ei odottaisikaan kylkeen mitään erikoista tavaraa