Valmista myös mieto kana- tai kasvisliemi, kun odotat valkosipulin paahtumista. Erottele kynnet valkosipuleista, kuori ne ja leikkaa kynsistä kovat päät pois
Sekoita alla oleva maustettu majoneesi kasviksiin hetki ennen tarjoilua. Paahda pari – kolme valkosipulin kynttä esimerkiksi keittolevyllä kuorineen, niin että kuoret mustuvat
”Bouillabaissensa voi valmistaa kuinka dramaattisesti haluaa, mutta on muistettava, että alunperin se on yksinkertainen Välimeren kalastajien keitto, joka on valmistettu päivän saaliista tai sen myytäväksi kelpaamattomista tähteistä ja maustettu seudun tyypillisillä mausteilla – oliiviöljyllä, valkosipulilla, purjolla tai sipulilla, tomaateilla ja yrteillä
Kuumenna kattilassa suolalla maustettu vesi kiehuvaksi ja ryöppää pinaattia noin kaksi minuuttia. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet mahdollisimman pieneksi silpuksi
-Taikinan kohotessa kuori valkosipulinkynnet sekä sipuli. Peston jälkeen tulevat sipulirenkaat, joiden sekaan pistetään silputut / puristetut valkosipulinkynnet