- Varmista että parila tai pannu on tarpeeksi kuuma ennen kuin alat paistaa. Paista joko parilalla ja pannulla vain niin kauan että saat ruskean värin pintaan, "nurjapuoli ensin"
Kebakot voi myös kypsentää uunissa grillin puutteessa, tai paistaa paistin pannulla tai parilalla. Kebab, Kabob, Shish kebab, Souvlaki, Cevapi, Shaslik, Yakitori jotka kaikki periaatteessa ovat sama asia, tikkuun varrastettua lihaa, siis suomeksi niin hauskasti kebakkoja
Fileet voi paistaa ilman marinadiakin, mutta jos hieman jaksaa nähdä vaivaa lihan maustamisessa edellisenä päivänä, on liha taatusti maistuvanpaa ruokapöydässä
Pakastimessani on kuitenkin paikallista peuraa, joka tuskin on edes unta nähnyt Rivierasta saati timjamista, rosmariinista, oreganosta, kyntelistä, salviasta, meiramista, laventelista, fenkolin siemenistä, laakerinlehdistä ja mitä niitä nyt olikaan
Siksi pihvit kannattaakin paistaa voisulalla valellen ja jättää liha mediumiksi. Voitele pihvit ohuelti öljyllä ja ruskista ne nopeasti grillissä kuumalla parilalla
Sisiliassa hyvin yleinen tapa paistaa lihapullia. Tämä on yksi ruoka joka on lapsuudesta tuttu. Ihanat sitruunapuunlehtien tuoksu ja maku irtoavat lihapulliin
Fileet voi paistaa ilman marinadiakin, mutta jos hieman jaksaa nähdä vaivaa lihan maustamisessa edellisenä päivänä, on liha taatusti maistuvanpaa ruokapöydässä
Tornin voit paistaa myös uunissa 200 asteessa 10-15 minuutin ajan. Mökkeilyn alkaessa ruoanlaitto siirtyy vähitellen ulos ja grilli on näin ollen ollut kuumana jo useaan otteeseen
Kaupoissa myytävät ikisäilyvät sämpylät ovat useimmiten aivan surkeita, hajoavat kappaleiksi, eivätkä kuivuuttaan ime mitään hampurilaisen herkkukosteuksia
Itse paistan kesällä letut aina grillin parilalla, jossa valmistuu näppästi 2-3 lettua kerralla, mutta yhtä hyvin voit paistaa letut pannulla tai muurikalla
Kastikkeen kiehuessa kokoon on aika paistaa kana. Paistaminen sujuu parhaiten grillissä, mutta uunin grillivastusten alla tai hellalla parilalla onnistuu yhtä hyvin
Mökin pakastimessa odottaa ihania antiloopinpihvejä, mutta mitä syödä niiden kanssa. Kauniin tummanpuhuva antiloopinliha on lähes rasvatonta, joten pihvit kannattaa paistaa voisulalla valellen