Mozartin kuula reseptejä

Itsetehdyt Mozartin kuulat

Itsetehdyt Mozartin kuulat

Näiden Mozartin kuulien ohje oli Leivotaan-lehden Karkit-vihkosessa. P Löysin vielä kuvausrekvisiitaksi aikoinaan Saksasta ostamani Mozart-kuularasian sekä yhden käärepaperin, jonka olin säästänyt rasian hienouden takia
Napoleoninhatut

Napoleoninhatut

) Näistä tuli jonkin verran mieleen Mozartinkuulat, vaikka toki Mozartit ovat ihan eri luokkaa. Aseta vihreä kuula pikkuleivän keskelle ja taita pyörylästä kolme sivua kuulan päälle
Advent calendar 21; pre Christmas dinner

Advent calendar 21; pre Christmas dinner

Sulata suklaa vesihauteessa, kasta kuula suklaaseen, nostele kuvumaan leivinpaperille. Mozarkuulat500 g marsipaania2 rl konjakkia150 g nougatia (Marabou, ei valkoista "ranskalaista" nugaata)150 g tummaa suklaataSekoita konjakki marsipaaniin
Lähes mozart-kuulat

Lähes mozart-kuulat

Leivotaan lehden mukana tuli karkkilehtinen, jossa oli ohje itse tehtyihin mozartinkuuliin, sinä käytettiin maripaania, mutta mä päädyin mantelimassaan

Ketuttaren joulukalenteri 5 - marsipaania

MozartinkuulatTyypillinen rokokoomakeinen. nougaatamarsipaaniapraliinimassaamaitosuklaatatummaa suklaataMozartin kuulien marsipaanin pitäisi olla pistaasimarsipaania - tehty siis pistaasipähkinöistä