Myllyn paras reseptit reseptejä

Katso reseptit suolaisiin joulutorttuihin

MyllynParas Oy. Reseptit. Arja Elina Laine, MyllynParas Oy. Kuvat. Luumutäytteen lisäksi kannattaa perinteisissä tähtitortuissa tänä vuonna kokeilla myös suolaisia täytteitä
Sienipiirakka suppilovahveroista

Sienipiirakka suppilovahveroista

1 kpl pyöreä ruis-kaura piirakkataikina (Myllynparas). Puutarha ja kasvit, Reseptit, Ruoka 1 kpl pyöreä ruis-kaura piirakkataikina (Myllynparas)

Lankkupihvi ja rosmariiniperunat

Kaavi maustemarina pinnalta pois ja nosta pihvi grilliin. Paista n. 2-3 min per puoli ja käännä. Tarkista pihvin kypsyys ja herkuttele maustevoin kera

Diabeetikon kääretorttu

Arja Savela, MyllynParas Oy n. Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin

Paistettu kalkkunanrinta

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta kalkkunanrinta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla voissa kullanruskeaksi

Klassiset lihapullat

1. Sekoita korppujauhot kermamaitoon ja anna turvota noin 15 minuuttia. Lisää muna, mausteet ja sipuli. Lisää jauheliha ja sekoita, kunnes taikina on tasainen

Lohipiirakka pikkujouluihin

Arja Savela, MyllynParas Oy Pohja. 1 pkt MyllynParas Iso Lehtitaikinalevyä (600 g). 1 dl MyllynParas Puuroriisiä tai Puuro Riisi+Ohraa

Luumusilavoitu sianniska

1. Halkaise luumut. Tee useita parin sentin syvyisiä viiltoja terävällä veitsenkärjellä lihan päällyspuoleen
Pääsiäinen: osa 3 Pääsiäismaanantai

Pääsiäinen: osa 3 Pääsiäismaanantai

Paras koskaan tekemäni kastike. Kahvikastikkeen ja kukkakaalipyreen reseptit ovat uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016), ja ihan huippuherkullisia

The best ribs ever

Hienonna valkosipulit ja 1 tl suolaa tahnaksi. Sekoita mukaan rosmariini, sokeri, etikka, pippuri ja 1 rkl suolaa ja 1 tl mustapippuria myllystä

Yo-piparit

Arja Savela, MyllynParas Oy n. 1 pkt MyllynParas murotaikinaa tai juhlamurotaikinaa (400 g pakaste). Kauli sulanut murotaikina ohueksi levyksi, voit käyttää pöydällä hieman jauhoja kaulinnan apuna
Poutapilvenvalkoinen pavlova – täydellisen marengin salat

Poutapilvenvalkoinen pavlova – täydellisen marengin salat

Kahden raaka-aineen sijaan ammattilaisten mukaan paras marenki syntyy neljästä. Yhdessä luottokirjoistani (Täydellinen ohje – Olivian parhaat reseptit) marenki kehotetaan paistamaan 125-asteessa, toiset asiantuntijat puolestaan sanovat, että jopa 100 astetta on liikaa. Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 1 1/2-2 tuntia) ja sen jälkeen 60 asteesessa (1 1/2-2 tuntia). Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 1 1