MyllynParas Oy. Reseptit. Arja Elina Laine, MyllynParas Oy. Kuvat. Luumutäytteen lisäksi kannattaa perinteisissä tähtitortuissa tänä vuonna kokeilla myös suolaisia täytteitä
Arja Savela, MyllynParas Oy n. Moni sairastaa diabetesta tietämättään, ajoissa havaitun aikuistyypin diabeteksen voi saada kuriin liikunnalla, laihduttamisella ja lopettamalla tupakoinnin
1. Sekoita korppujauhot kermamaitoon ja anna turvota noin 15 minuuttia. Lisää muna, mausteet ja sipuli. Lisää jauheliha ja sekoita, kunnes taikina on tasainen
Paras koskaan tekemäni kastike. Kahvikastikkeen ja kukkakaalipyreen reseptit ovat uusimmasta Glorian ruoka ja viini -lehdestä (2/2016), ja ihan huippuherkullisia
Arja Savela, MyllynParas Oy n. 1 pkt MyllynParas murotaikinaa tai juhlamurotaikinaa (400 g pakaste). Kauli sulanut murotaikina ohueksi levyksi, voit käyttää pöydällä hieman jauhoja kaulinnan apuna
Kahden raaka-aineen sijaan ammattilaisten mukaan paras marenki syntyy neljästä. Yhdessä luottokirjoistani (Täydellinen ohje – Olivian parhaat reseptit) marenki kehotetaan paistamaan 125-asteessa, toiset asiantuntijat puolestaan sanovat, että jopa 100 astetta on liikaa. Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 1 1/2-2 tuntia) ja sen jälkeen 60 asteesessa (1 1/2-2 tuntia). Minusta paras lopputulos syntyy, kun kuivattaa marenkia ensin 100 asteessa (koosta riippuen 1 1