Pissaladiere nicoise eli ranskalainen sipulipaistos. Alkuviikon ruoanvalmistuksesta jäi tähteeksi vajaa rasiallinen sardelleja (Vitello Tonnatosta) ja samanmoinen määrä anjovista (Caesar-salaatista)
P. e. r. h. s. ä. m. o. n. p. i. t. v. y. l. a. u. j. S. k. ,. V. K. ö. d. T. A. b. C. g. M. q. c. N. ç. -. Q. 1. 0. 3. /. 2. 4. (. x. 8. ). D. z. ´. 5. E. H. L. I. O. f. Ä. J. d l. t l
Nizzan salaatti on varmaan aika monelle tuttu ruoka. Tein sitä pitkästä aikaa tässä yhtenä päivänä ja nappasin kuvan, jotta voin jakaa jo moooonta vuotta käyttämäni ohjeen teillekin
Nizzan salaatti on samaisen kaupungin mukaan nimetty klassikkosalaatti, jonka aineksina käytetään tavallisesti tonnikalaa, vihreitä papuja, anjovista, keitettyä kananmunaa, tomaatteja, perunaa ja lehtisalaattia
Tämä on mahdollisesti paras perunasalaatin ohje, jota olen koskaan kokeillut. Salaatin juju on siinä, että se valmistetaan perunoiden ollessa vielä lämpimiä, jolloin ne imevät salaatinkastikkeen itseensä
Tässä pari kesäista peruunasalaattiehdotusta. Ensimmäinen on "kaiketon" muunnelma perinteisestä perunasalaatista ja sitä söimme siis juhannuksena, joten valitettavasti kuva jäi lomatunnelmissa ottamatta
I also tasted Husband's crispy skinned salmon served with salad Nicoise. Olin jo keväällä saanut lahjaksi lounaslahjakortin ravintola Brondaan ja yht'äkkiä pari viikkoa sitten tajusin viimeisen voimassaolopäivän olevan saman viikon perjantaina