200 g pientä pennepastaa. Liota papuja vedessä ainakin vuorokauden verran. Pilko vihannekset isoiksi paloiksi ja freesaa savukyljen kanssa oliiviöljyssä n
Tarkistin myös Nigellan ohjeesta määriä, ja yllätyin mustien oliivien osuudesta. Pitkähkön taivuttelun jälkeen sain Herra Raadelman maistamaan Pasta Puttanescaa eli ilotytön pastaa
Keitä pasta melkein kypsäksi ja kaada keitinvesi pois. Sekoita rae- ja sinihomejuustot ja puolet tomaateista pastan joukkoon ja mausta silputulla basilikalla
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Sekoita parsa, sokeriherneet, pasta, kevätsipulit, kurkku ja kesäkurpitsa ja lisää joukkoon kastike
Kaada aineksien sekaan reilu loraus valkoviiniä, jonka jälkeen lisää keitetty pasta. Lopuksi koristele pasta basilikalla ja murennetulla vuohenjuustolla