Kotitaloustunneilta minulle on jäänyt erityisesti yksi mehevä omenakakku mieleen – tosin siinä ohjeessa on käytetty runsaasti voita ja sokeria, mutta halusin kehittää samantapaisen kakun ilman voita tai sokeria
Tämä ohje on uudesta Leivotaan. - lehdestä. Vaikka meillä ei ole tarvetta gluteenittomille leivonnaisille, ajattelin kuitenkin kokeilla taikinaa, jossa ei ole vehnäjauhoja
Siitä sitten tämän ohjeen nappasin kokeiltavaksi. Todella helppo ja nopea tehdä ja niin ihanan pehmeä ja hyvän makuinen, että tämän tulen liittämään lempiohjeideni joukkoon
Laitetaan ohje siis talteen. Itse asiassa tämä onneton omenakakku on jopa leipäjauhoista tehtynä sen verran maukas, että pakkohan sitä on uudelleenkin tehdä ihan niistä oikeista jauhoistakin
Olen tehnyt tätä ohjetta ennenkin myös marjoilla - hyvää tulee, kannattaa kokeilla. Valion ohje. Ohjeessa on 4 isoa, jos tekee tuontiomenoista, mutta pieniä kotimaisia menee useampikin
Kinuskinen Omenakakku (alkuperäine ohje löytyy Natasha’s Kitchen blogista). Tämän ja tyttären synttäreiden kunniaksi teimme omenakakun ohjeesta jonka serkkuni Yhdysvalloista oli jakanut
Paista 175-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, 20x30 cm vuoka, sanoi alkuperäinen ohje. "Sä oot huono bloggaaja, kun sä et julkaise nykyään mitään", mulle sanottiin tässä taannoin ruokakaupassa