Siitä onkin jo pitkä aika, kun olen viimeksi täytekakkua leiponut. Pidän täytekakkujen leipomisesta, mutta useimmiten täällä on korkeintaan kolme ihmistä niitä syömässä, eikä yhtä isoa kermakakkua ihan hetkessä tuhotakaan
Pääsiäinen on kaikkien ihanien herkkujen juhlaa. Minusta se on sellainen merkki keväästä ja keittiöön saa astua raikkaat fressit maut ja kirpeät hedelmät väreineen
Ihan täytekakkua en sentään jaksanut alkaa tekemään, joten leivoin nopeasti valmistuvan britakakun. Jos voileipäkakku oli pääsiäisen kahvipöydän kuningas, Brita-kakku oli kuningatar
Vihdoin pääsiäisenä oli aikaa leipoa syntympäpäiväkakut. Olen perinteisten täytekakkujen ystävä ja erityisesti sen jälkeen kun keväällä 2016 koin ahaa-elämyksen täytekakkupohjan kanssa, täytekakkujen leipominen on tuntunut mukavalta
Tänä vuonna olen odottanut tuota juhlaa vesi kielellä, sillä löysin viime pääsiäisen jälkeen pinterestin kautta aivan ihanan pääsiäiskakun kuvan, joka löytyy täältä
Perinteinen pääsiäisen lammasateria. Tällä kertaa jälkkärinä oli tekemäni mangotäytteinen täytekakku, sillä kiirastorstaina pidin työpaikkani ruokaklubille pienen kakunkoristelukurssin
Pääsiäisen kunniaksi tein ensimmäistä kertaa elämässäni charlotte russen. Se oli kyllä harvinaisen hauska tehtävä ja käy hyvin esimerkiksi täytekakusta
Vietiin mukana mummille kaunis kukkakimppu pääsiäisen kunniaksi ja mummi oli laittanut pöytään herkullisia riisipiirakoita, tiikerikakkua ja marjapiirakkaa
Näinpä siis otin itseäni niskasta kiinni ja suunnittelin pääsiäisen ruokailuja jo hieman etukäteen. Kahvi on sentään aika halpaa keittää itse, mutta täytekakkua ei välttämättä jaksa vaivoitella, joten siinä mielessä kakunhimon ymmärrän
Pääsiäisen porkkanaraakakakku. Porkkanaraakakakku on ollut ajatuksissa useissa tilanteissa ja olinkin tallentanut kirjanmerkkeihin usean erilaisen porkkanakakun odottamaan oikeaa hetkeä