Pasha. Pääsiäisen alla näkyi medioissa toinen toistaan erikoisempia reseptejä pashasta. On ties mitä kevytversioita, ihmeellisiä hyytelöjuttuja, joihin tulee liivatetta, ja jopa reseptejä, joissa pitää jotain keitellä liedellä
Pääsiäispasha. PÄÄSIÄINEN. Meidän perheessämme on joka vuosi lankalauantaina talkoot. Koko naisväki kokoontuu keittiööni tekemään pashaa ja paistamaan perinteistä pääsiäispullaa, kulitsaa
Tai no, tottakai on huolet ja murheet, eikä silloin voi olla 100% onnellinen, mutta ne onnellisuuden aiheet ovat silti olemassa, eikä ihan koko elämä ole täyttä pääsiäispashaa
Äiti teki meille aina pashaa pääsiäiseksi ja en ole halunnut aikuistuttuani livetä tästä tavasta. Aikaisemmin olen aina tehnyt pashasta sen raskaamman, runsaalla voilla ja sokerilla höystetyn, version
Lehdessä olleen pashaohjeen innoittamana päätin kokeilla vegaanisen pashan tekemistä. En ole koskaan aikaisemmin syönyt edes tavanomaista pashaa, mutta tuon toisen syöjäosapuolen mielestä tästä tuli hyvin samantapaista
Samanlaiset reseptitHelppo ja nopea raparperipiirakka reseptiPääsiäispasha reseptiPerinteinen pääsiäispasha reseptiJohannan helppo tonnikalamuhennos reseptiHelppo herkkusienimunakaspizza reseptiHelppo Suklaakastike Jäätelölle reseptiHelppo makarooniruoka reseptiCurrykanavoileipäkakku ( TODELLA HELPPO
Samanlaiset reseptitHelppo ja nopea raparperipiirakka reseptiHelppo ja hyvä riistakäristys reseptiHelppo ja herkullinen lettu reseptiHelppo Pääsiäispasha reseptiHelppo herkkusienimunakaspizza reseptiHelppo makarooniruoka reseptiHelppo Suklaakastike Jäätelölle reseptiJohannan helppo tonnikalamuhennos reseptiCurrykanavoileipäkakku ( TODELLA HELPPO
Laita keitettyyn veteen rusinat likoamaan hetkeksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä toisessa kulhossa maitorahkaan muut aineet ja lionneet ja valutetut rusinat