Täysjyväpaahtoleipää. Ohje. Paahda paahtoleipä ja levitä päälle maustettua voita. Blogi on ollut jo aivan liian pitkään tauolla, joten nyt on aika jatkaa
Ohje. Kuten jo leivän nimi kertoo, tämä on parasta paahdettuna. 5 dl vettä1/2 pala hiivaa (/ 1 pss kuivahiivaa)1 rkl psylliumia2 tl sokeria1½ tl suolaa½ dl kuorittuja auringonkukansiemeniä2 rkl pellavansiemeniä2 rkl kuorimattomia seesaminsiemeniä7 ½ dl Semperin hienoa jauhoseosta½ dl ruokaöljyäLiuota hiiva lämpimään veteen ja lisää joukkoon sokeri ja psylliumi
Lisää sitten pieneksi kuutioitu paahtoleipä ja jauha taas hetki. ) Meidän päivällisaika ei ole orjallisesti tiettyyn aikaan, vaan siirtyy harrastusten, iltaohjelman ja töitten vuoksi siten, että voimme syödä yhdessä
Kuutioidaan lämmin pitaleipä (muukin vaalea leipä käy, vaikka paahdettu paahtoleipä), päälle ohuen ohueksi siivutettua kebablihaa aimo keko (siivut voi paistaa pannulla kuumaksi), sitten päälle tulista salsakastiketta ja lopuksi raita paksua jugurttia
Makeat paahtoleipä kanelikuutiotMinulle paahtoleipä edustaa pullaa. Mascarponevaahdon ohje edellä. ) Jos sinulla on käytettävissä suurempia paahtoleipäpalasia, niin voit kierittää ne ja tarjota kuin korvapuustit