Siinä yhdistyy uusi, kekseliäs ja raikas lisäke sekä lempparistani vuohenjuustosta tehty kastike. Pääsiäistä tuskin voi kuvitella ilman lammasta muodossa tai toisessa
Paahtopaistin kanssa sopii myös parsa, niin keitettynä tai paistettuna. Paahtopaisti on erittäin helppotekoinen ja monipuolinen liharuoka sekä yksi ehdottomia suosikkejani, jota tulee tehtyä ympäri vuoden
Aasialaishenkisen ruokaillan pääruokana oli japanilaista nikujagaa hieman sovellettuna. Tämänkin ruoan resepti on peräisin Reseptitaivaan nettisivuilta
1. Paista sipulit pehmeiksi voissa pannulla. Sirottele joukkoon sokeri ja anna imeytyä. Kaada sekaan ½ dl vettä ja anna kiehua kokoon, kunnes sipuli on pehmeää ja kiiltävää
Lihapullat ovat yksi sellaisista perusarkiruoista, joista itse pidän varsin paljon. Lihapullien kohdalla luovuus pääsee kukoistamaan sitten kinkun virittelyn
Juustofondue ei tarvitse mitään muuta lisäkettä kuin leivän, mutta kun tarjolle laittaa jotain muutakin, edes aavistuksen kevyempää, ei ähky ole niin varma
Kauppareissulla huomasin tällaista naudan punaviinipaistia olevan kaupan. Kokonaisena paistinahan tämä on tarkoitettu kypsennettävän ja siihen löytyykin ohje pakkauksen takaosasta, mutta meillä tulee paremmin syötyä padan tyyppiset ruokalajit
Paahtopaistin kera uunivuokaan laitoin porkkanoita. Jatketaan pääsiäisen menua. Joulun aikaan viimeksi tehtiin paahtopaistia, ja koska emme taida olla suuremmin lampaan ystäviä, niin paahtopaisti pääsi myös pääsiäispöytään