= maidoton & vehnäjauhoton pannaritaikina. Ajattelin olla luova. Kun keli on sumuinen ja loskainen, haluaisi taukoamatta keksiä jotain uutta ja herkullista
Sekoita pannaritaikinaan kananmunat ja sulatettu voi. Tätäkin ohjetta on pitänyt kokeilla jo pitkään. Glorian ruoka ja viini lehden ohjeita tämäkin, yllätys yllätys
Voitele vuoka ja kaada pannaritaikina vuokaan. Luulin jo löytäneeni maailman parhaan pannarireseptin, kunnes kaivelin reseptiarkistojani ja muistin tämän aarteen
Tänäänkin heräsin kuudelta tein kaksi pannaritaikinaa tavallisen ja gluteenittoman version sekä uuniseitä kahta eri sorttia ja vielä hännän huipuksi uunimakkarat perunamuusin kanssa näitä herkkuja söimme, mutta nämä pannarit ovat ainoat joista tajusin ottaa kuvan
Kada päälle pannaritaikina ja paista uunin keskitasolla ensin 250 asteessa 15 minuuttia ja sen jälkeen 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pannarin pohja ja pinta ovat ruskistuneet hyvin
Sen sijaan tykkään maustaa pannaritaikinani kauden hedelmillä tai marjoilla. Muistatteko vielä ne ala-asteen odotetut torstait, jolloin ruoaksi oli hernekeittoa ja jälkiruoaksi pannaria
Sekoittele kuivat ainekset keskenään ja nostele munavaahtoon vuoroin jauhoseosta ja vuoroin nesteitä, niin että lopputuloksena on kuohkea pannaritaikina