Ohje on lapsuudesta tuttu, omasta mielestä siis ehdottomasti paras mustikkapiirakan resepti. Innostuin tekemään mustikkapiirakkaa, kun viikonloppuna saimme kerättyä reilusti mustikoita
Lopuksi muistuttaisin kaikkia lukijoita käynnissä olevasta Suvun parasresepti -kilpailusta, jossa Antipastaakin on mukana annoksellaan "Possua melkein metsästä"
Resepti osoittaa taas sen, että usein paras lopputulos syntyy ihan perus raaka-aineista. Tällä ohjeella (tai ainakin melkein) tehtyä mustikkapiirakkaa maistoin kesälomareissullani Helsingissä
kesän parasmustikkapiirakkareseptimantelijauhotmistä saa mantelijauhojamustikkapiirakkamustikkapiirakkamantelijauhoillamustikkapiirakkapellillämustikkapiirakkaspelttijauhoillaparasmustikkapiirakkareseptipeltimustikkapiirakkapiirakkaohje isolle porukallerinsenta mantelijauhotspelttijauhojen käyttöspelttijauhotsunspelt jauhotterveellisempi mustikkapiirakka
Anna taikina olla kylmässä välillä jotta tulos olisi paras mahdollinen. Jollei tämä mustikkapiirakka innoita voit myös kokeilla reseptiäni mustikkatorttu ja mustikoista voit myös keittää ihanaa vähän epätavallisemmin maustettua mustikkahilloa tai kokeilla Kuningatarhilloa
Maailman paras öljy bataattiranuille. Olisiko nyt aika rypytellä karjalanpiirakoita sekä valmistaa mustikkapiirakkaa ja laittaa karjalanpaisti uuniin hautumaan
Resepti toimii myös ilman kuorrutetta. Nyt seuraa valehtelematta parhaan mustikkapiirakan ohje. Samettisen pehmeä piirakkapohja, itsekeitetty vaniljakiisseli ja koko komeuden kruunaava kauramuru ei jätä ketään kylmäksi
D eli takuuvarma resepti. Ohje taitaa löytyä jo täältä blogista nimellä ihanan mehevä kermaviili-mustikkapiirakka, mutta laitetaanpa ohje vielä uudemman kerran jakoon
Tämä resepti on napattu aikoinaan Myllyn Paras Oy. Viikolla tuli jälleen tehtyä mustikkapiirakkaa, johon pystyin edelleen hyödyntämään SLY-parini lähettämiä tuotteita
Minusta paras rahkapiirakka on perinteinen pullataikinaan leivottu, tosin mitä muuta voi odottaa ihmiseltä, jonka mielestä parasmustikkapiirakkakin on tehty pullataikinaan
Paras pitää tietysti aina säästää viimeiseksi, joten nyt kun kerran kyseessä ei ole oma alkuperäisreseptini, minulla on oikeus ja mahdollisuus kehua tätä piirakkaa vaikka maasta taivaisiin sen ansaitsemalla mitalla