S. i. t. ä. l. h. e. n. ,. k. u. o. m. r. a. s. G. j. v. d. p. y. T. P. J. -. (. 6. ). 1. /. 4. M. 3. 2. 5. g. b. R. c. à. 0. L. ö. E. V. K. A. Ä. –. N. ". - l. d l. t l
Sipuli- ja salviapullat ovat perinteisin yhdistelmä täytteenä ja varmaankin siksi niistä paras. Kokkailut siirtyivät näin ranskalaiseen sipulikeittoon, täytettyihin sipuleihin ja sipulipiirakkaan, joissa sipulin maku tulee selvästi esille
”Jos tehdään wieninleike, tehdään kaupungin paras”, tulevat ravintoloitsijat linjaavat. Ravintola voi tarjota ihan rehellistä sipulipiirakkaa – jokseenkin sellaisena kuin se tulisi kotiuunistakin ilman, että se hajotetaan molekyyleiksi tai komponenteiksi ja puretaan osiin
Makeansuolainen punasipulipiirakka. Ruoanlaitto ja reseptien kehittely on yksi kolmasosa luovaa ajattelua, toinen kolmas osa tuuria ja loput innovatiivista varastamista