Suolainen piirakka,. pohjassa voita, rahkaa ja parmesaania. Jauhoina tattaria, teffiä ja hirssiä. Pohjan päälle tein jogurttikastikkeen tuomaan mehevyyttä
Parsakausi alkaa lähennellä loppuaan, mutta vielä ehdin julkaista parsapiirakan ohjeen. Olen tehnyt tällä reseptillä piirakkaa pariinkin otteeseen tällä parsakaudella eli kokeilemisen arvoinen resepti
Päädyin parsapiirakkaan. Parsapiirakka. Hei. Aina tulee tehtyä suolaiset piirakat jollakin lihalla tai kalalla ja nyt halusinkin kokeilla suolaista piirakkaa kasvisversiona
Vappu mennä livahti nopeasti ja viikonloppuna tuli puuhailtua muita kuin ruokajuttuja. Chilien uusi kesäkoti on valmistumassa ja kukkamaat ovat pian tikissä
Kaikki parsaa kohtaan tuntemani ennakkoluulot hävisivät muutama vuosi sitten, kun eräässä ravintolassa vietettiin parsaviikkoja ja kaikista annoksista löytyi parsaa muodossa tai toisessa
Parsapiirakka. Parsa aika alkaa oleen nyt parhaimmillaan. Löysin tämän herkun vasta viime vuonna ja viime keväänä tulikin kokkailtua parsaa aika tavalla
Paista mehevää parsapiirakkaa 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. Kuori parsat kuorimaveitsellä ja leikkaa pois pari senttiä parsojen tyvestä
Parsapiirakka sopii salaatin kanssa evääksi kauniina, aurinkoisena hellepäivänä iltavuoroon. Lomailun ja remontoinnin jälkeen voisi tännekin heittää jotain
Paista parsapiirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia, kunnes pinta hyytyy ja saa väriä. Parsa on mun yksi suosikeistani ja parsa-aikana meiltä löytyy aina kauppakärrystä nippu tuoretta parsaa