Pienet piiraset korvaavat perinteiset pasteijat. Poikkeuksellisesti nämä on tehty valmistaikinasta, mutta yhtä hyvin tilalla voi käyttää omatekoista rahka-voitaikinaa, jonka resepti löytyy tuolta yllä olevasta linkistä
Spread the love – jaa resepti. savulohipasteijat. Nämä savulohipasteijat kätkevät sisäänsä ihanan lohitahnan, jonka tein Alkon instakaappausyhteistyöhön
Sulje pasteijat puolikuiksi. Resepti on hieman varioitu versio matkalta ostamastani kirjasta. Pasteijat kannattaa painella kunnolla kiinni, jos ei halua, että pasteijat eivät aukea uunissa
Karpit pasteijat. D Voitte kuvitella, että riemu olikin tänä vuonna ylimmillään, kun onnistuin kehittelemään reseptin, josta pystyi kuin pystyikin muotoilemaan tähtitorttuja
Empanada pasteijat. Tämä resepti on tuunattu Possu-kirjan reseptistä. Tästä voisi varmaan tehdä kevyemmän version ja sutia pasteijat kananmunalla ja paistaa uunissa, jos tämä uppopaistaminen ei tunnu kivalta ajatukselta
Sulje pasteijat, voitele ja ripottele päälle mantelirouhetta. Ainekset 1 pkt voitaikinalevyjä pari kolme kypsaa paarynaa gorgonzola tai muuta sinihomejuustoa mantelirouhetta 1 munaOhjeet Leikkaa levyt puoliksi