Suklaa juusto kakku resepti
Dieetti ruokaa
Dieetti ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • POHJA
  • 75 g voita
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 125 g(n.9kpl) digestive-keksejä
  • 3/4 dl fariinisokeria
  • TÄYTE
  • 300 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 keltuaista 2 rkl sokeria
  • 2-3 rkl konjakkia/ kahvi- tai kaakoalikööriä
  • 170 g taloussuklaata
  • 2 liivatelehtiä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 valkuaista
  • Ohjeet
  • Sulatettuun voihin lisätään fariinisokeri , kaakaojauhe, keksinmurut
  • Peitä irtovuoanpohja sopivan kokoiselle leivinpaperilla. Painele
  • muruseos vuoan pohjalle. Anna pohjan kovettua jääkaapissa tai
  • pakastimissa. Sekoita juusto, keltuaiset, sokeri ja alkoholi keskenään
  • ja vatkaa tasaiseksi. Lisää massaan sulatettu suklaa,vähän jäähtyneenä.
  • Liuota liivatelehtiä vedessä 5-10min. Puserra kuivaksi ja liuota
  • tilkkaan kiehuvaan veteen. Sekoita liuos juustomassaan. Vatkaa kerma ja
  • valkuaiset erikseen vaahdoksi ja yhdistä juustomassaan. Kaada täyte
  • kovettuneen pohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaappissa vähintään
  • 4 tuntia ennen tarjoamista. Hyytymistä voi jouduttaa laittamalla kakun
  • joksikin aikaa palastimeen.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.