1 dl mantelijauhetta tai hienoa mantelirouhetta. 1 dl mantelijauhetta tai hienoa mantelirouhetta. Itsetehdyt mantelipiparit ovat ihanan rapsakoita ja niin suussa sulavia
100 g mantelijauhetta. - Kaada mantelijauhe ja tomusokeri monitoimikoneeseen ja sekoita noin 15 sekuntia, kunnes seos on hienoa ja tomuista. - Paista pikkuleivät pellillinen kerrallaan 150 asteessa 8-10 minuuttia. 100 g mantelijauhetta
100 g mantelijauhetta. - Kaada mantelijauhe ja tomusokeri monitoimikoneeseen ja sekoita noin 15 sekuntia, kunnes seos on hienoa ja tomuista. - Paista pikkuleivät pellillinen kerrallaan 150 asteessa 8-10 minuuttia. 100 g mantelijauhetta. - Kaada mantelijauhe ja tomusokeri monitoimikoneeseen ja sekoita noin 15 sekuntia, kunnes seos on hienoa ja tomuista. - Paista pikkuleivät pellillinen kerrallaan 150 asteessa 8-10 minuuttia. - Levitä/ pursota täyte 100 g mantelijauhetta. 100 g mantelijauhetta
125g mantelijauhetta. 125g mantelijauhetta. Taas on perjantai. Viikot vilahtelevat ohitse melkein huomamatta ja nyt taas tämä(kin) loma lähestyy loppuaan
Macaroonit tehdään yksinkertaisesti kääntelemällä mantelijauhe, kookoshiutaleet ja mahdolliset muut makuaineet kovaksi vatkatun marenkivaahdon sekaan, minkä jälkeen keksimassasta pudotellaan lusikalla pieniä kasoja leivinpaperille
Sekoita mantelijauhe, kaneli ja siivilöity tomusokeri (1,6 dl) hyvin keskenään ja sekoita käsin marenkivaahdon joukkoon. Muotoile pikkuleivät pellille lusikan avulla ja paista noin 200-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin värin. 2,5 dl mantelijauhetta
Tällöin sokeripitoisuus nousee liian korkeaksi, joka vaikuttaa ensinnäkin makuun ja toisekseen kosteuteen, jota ilman pikkuleivät kokevat surkean lopun