Mutta palataksemme varsinaiseen aiheeseen, eli pullapitkoon, on kerrottava ensimmäisenä, että reseptini pohjana toimi aiemmin valmistamani gluteenittomien munattomien pullien ohje
Pyörittele taikina pitkoksi ja leikkaa siitä esim. Reseptin bongasin facebook ryhmästä gluteeniton jauhopeukalo, jonne oli linkattu tämän blogin resepti
irtonaisen sokerin pitkon pinnalta pois niin ei rousku kuorrutteen. Kaivoin arkistoni kätköistä tämän ihastuttavan Pääsiäishalko -reseptin, minkä julkaisin taannoin osana yhtä kampanjaa
Jaa taikina neljään osaan, kieritä niistä kapeat pitkot ja aseta ne öljytylle uunipellille. Maa- ja kotitalousnaisten Keskus/Timo ViljakainenTulosta resepti
Yhteen pitkoon riittää puolet normaalista puolen litran pullataikina-annoksesta. Resepti. Saat pulla-murotaikinarullasta saksipitkon kääntelemällä rullasta osittain irti leikatut viipaleet vuorotellen eri suuntiin