Kun pohja on jäähtynyt, valmista kuorrute. Levitä kuorrute pohjan päälle. Tässä porkkanapiirakassa on oikein mehevä ja korkea pohja, joka saa makua fariinisokerista ja kanelista
Kuorrute. Meillä ei ole ollut tapana juhlia Halloweenia, eikä asiaan tullut muutosta tänäkään vuonna. Päätin kuitenkin täksi päiväksi leipoa jotain, ja pääsinpä samalla kokeilemaan toista SLY-pariltani Lokakuussa saamaani reseptiä
Sekoita kuorrutetta välillä, kun levität pohjan päälle, jotta daimia levittyy tasaisesti. * kuorrute kannattaa siksi kaataa kolmessa osassa, ettei kuorrute valu yli reunojen
Jotkut vikkelät ehkä muistaa meidän tehneen tämän myös kakun muodossa täällä, ja jos vielä lisävinkkiä haluatte, niin tästä saa myös oivan porkkanapiirakan