Miksei joukkoon voisi laittaa myös proteiinijauhetta jos vielä lisäprotskua kaipaa, mutta nyt kaapista ei löytynyt kuin suklaan makuinen versio, joka ei ehkä ihan sovi tähän
Nyt tuli tehtyä kyllä kerrassaan erinomaista “peruspannaria”. Koostumus ja tuoksu olivat niin lähellä “aitoa”, että poikaystäväkin meni heti tunkemaan nenänsä kiinni uunista otettuun pannariin
kananmunista ja proteiinijauheesta. sämpylöissä, pullissa, pannareissa (avokado-banaani-, banaani-saksanpähkinä- ja kookospannari) ja jopa mustikkajuustokakussa
Voihan sitä aina leipoa pellillisen pannaria vehnäjauhoilla, voilla ja sokerilla. Näistä aineksista saa kasattua pikkuisen paremman pannaritaikinan ja verensokerin kurissa pitävän chiahillon
-vajaa desi proteiinijauhetta. Muhkeat gluteenittomat ja maidottomat protskupannarit. Taisin jossain postauksessa luvata julkaista tämän kehittelemäni reseptin, joten tässä olis
Jos pannarista haluaa vielä enemmän boostiversion, voi taikinaan lisätä vaikka proteiinijauhettakin, nyt kun niitä on paljon erilaisia saatavilla kaupoissa