Alkuperäisen salaatin resepti, varsinkin kastike (ranskalaista viinietikkaa, sinappia ja Provencen oliiviöljyä sisältävää majoneesia), oli tarkoin varjeltu salaisuus
Kuori ja huuhtele porkkanat, pese perunat hyvin. Leikkaa porkkanat siivuiksi ja perunat neljään osaan. 2tl provencen yrttiseosta. 2tl provencen yrttiseosta
Provencen mix -yrttiseosta. Kuori ja paloittele porkkanat ja perunat. Se on taas täällä. neljäs kasvisruokaviikko eli viisi helppoa kasvisruokareseptiä, joita meillä on viime aikoina kokkailtu
Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ovat sopivan kypsiä. Lisää kuuma liemi, paseerattu tomaatti ja huhmaressa hienonnetut fenkolinsiemenet
Uuniperunat Valkosipuli- chili- avokadotäytteellä. Pese ja kuivaa perunat. Laita perunat folioon käärittynä uunipellille ja kypsennä tunti uunin keskiosassa