Tämä kakku on tehty Leivontabloggaajailtaa Winter Wonderland teemalla. Kakussa on piparkakkumausteinen pohja, täytteenä puolukkaa, kinuskia ja vaniljamoussea
Puolukka ei koskaan ole ollut mikään kovin suuri lempparini, no kyllä puolukkahillo on uponnut jokseenkin jos seassa on ollut vähintään puolet sokeria, mutta olen huomannut että syömällä paljon aitoja tuoreita raaka-aineita myös makuaisti tottuu luonnollisiin makuihin eikä vaadi sekaan mitään keinotekoista
Värjää toisen kulhon pikeeri puolukkahillon liemellä. Minulle tuli melkein heti mieleen glögikakku, koska siinä on punaista ja olen halunnut jo pitkään sellaisen leipoa
Vasta tein ruispuolukkakääretorttua ja halusin kokeilla saman ohjeen täytekakkumuodossa. Ruispohja sopii kyllä kakkuun, vaikka niin kummalliselta kuulostaakin
Puolukkamousse voidaan jättää makeaksi, niin että puolukka maistuu lähinnä puolukkahillon makuisena, mutta vaihtoehtona on tehdä happamampi, jos vähennetään sokerin määrää
Levitä päälle puolukkahillo (tai makusi mukainen hillo/marjat). Tällainen täytekakku valmistuu miltei kääretortun nopeudella ja on tavallaan juhlavampi syötävä muotonsa vuoksi