säästä loppu kookoskerma pursotettavaksi kakun päälle. Seuralainen oli lievästi sanoen hilpeä, kun kannoin pöytään sitruunaisessa cashew-kookoskermassa uivan suklaakakun
Mutta silloin ganache ei tietenkään ole pursotettavaa mallia. Vanhasta kokemuksesta muistat, että kuorrutetta on aivan liian vähän, paketin omassa pussissa
Jos jähmetät kuorrutusta hetken jääkaapissa, siitä tulee pursotettavaa. Kakun kuorrutteena kiehautetusta kermasta ja suklaasta tehtyä ganachea + raitoina sitruunakakusta yli jäänyttä kuorrutetta
Goottityylisiä kirjailuita etsittiinkin sitten jokunen tovi, löytyi todella mieluisia mutta emme tahtoneet saada niitä taipumaan pursotettavaan muotoon ja päädyimmekin kirjoittamaan kakun nimen goottifontilla
pursotettavaksi. vesihauteessa ja valuta sulaa suklaatakuorruteruusujen ja Puffien päälle. Tällä kertaa leivoin silmällä pitäen Suffeli Puffi -suklaanamupussia, joka oli kummitellut jo tovin meidän ruokakaapissa