Täyte on helppo muovata omien makumieltymyksiensä mukaan. Ihan vanhimmat versiot ovat ymmärtääkseni olleet nimenomaan pelkästä riisistä tai ehkä hieman suolatusta riisistä koostuvia riisipalloja tai hieman myöhemmin esimerkiksi säilötyllä luumulla täytettyjä ja levään käärittyjä
Sulata rasva mikrossa, ja sekoita riisikakkujen joukkoon. Kaada riisikakkuseos irtopohjavuoan pohjalle ja painele sormien avulla tasaisesti joka puolelle
Viljojen sisältämä gluteiini ja antiravinteet eivät välttämättä ole paras vaihtari terveyttäsi ajatellen, riisikakku on luontaisesti gluteeniton ja harmittomampi vaihtoehto
Mochi on japanilainen riisikakku, joka tehdään sokeroidusta riisijauhosta. Yksi suosituimmista on Daifuku makeinen, joka on pehmeä ja pyöreä täytetty pallukka