En yleensä panosta ruuanlaittoon, mutta eilen tein poikkeuksen ja valmistin kunnon aterian. Ruuaksi oli lihapullia ja kastiketta, perunamuussia* ja porkkanaraastetta
Vuosia sitten nimesin tämän klassisen kotiruoka-annoksen ihan samaksi. Kysyessäni mieheltäni, että mitä tekisin ruuaksi, oli vastaus yleensä “ihan sama”
Aina silloin tällöin saan lapsiltani kuulla sitä, että "miksi sä et voi tehdä tavallista kotiruokaa. Viimeviikon lopulla päätin sitten, että tehdään oikein perusperinteistä ruokaa ja toki tahdoin jotakin maukasta jälkiruuaksi
Ja usein myös, kun teen ison satsin, laitan osan kastikkeesta pakkaseen odottamaan niitä päiviä, kun ei ehdi taikka jaksa alkaa muuta ruokaa laittelemaan
Tämä Jamie Oliverin Fiilisruokaa -kirjasta napattu resepti nostaa lihapadan uudelle tasolle. Tästä reseptistä ruokaa tulee reilu satsi, mikä mahdollistaa sen nauttimisen myös seuraavana päivänä, jolloin pata on vielä herkullisempaa
Vetelin ruokaa nassuun sen minkä kerkesin. Kouluaikoina pinaattiletut olivat yksi ehdottomista kouluruokasuosikeistani ja myös yksi niistä harvoista ruoista, joiden kappalerajoituksista en juurikaan piitannut - tsottsot minä
Osa lapsistakin jopa tykkäsi ja pyysi lisää ruokaa. Onneksi meillä on joka päivälle kaksi ruokaa, jos joku ei välitä yhdestä niin aina löytyy vaihtoehto