Kuinka monta ruokaa yhdestä ankasta voikaan saada. Tehtiin viime viikonloppuna kokonaista ankkaa ja samasta ankasta saimme myös liemen kastikepohjaksi sekä alkuruoan sisäelimistä
Rakastan omaa versiotamme “tacoletuista” / tortilloista. Meidän perhe RAKASTAA tätä ruokaa ja sitä tehdäänkin usein iso satsi, jota riittää seuraavallekin päivälle
Meillekin ostettiin isännän toiveesta Felipe Fuentes Cruzin ja Ben Fordhamin kirjoittama Aitoa Meksikon ruokaa- kirja, jonka reseptit vaikuttavat mahtavan freeseilta ja loppujen lopuksi simppeleiltä
) Kaupan valmiit tortillapohjat on ihan jees silloin kun ruokaa pitää saada pöytään äkkiä. Nämä pinaattitortillat on kyllä ehkä yksi upeimman värisistä ruuista, joita olen tehnyt
Meksikolaista ruokaa ja ei mitään huonoa. Huevos Rancheros, Meksikolaisen katukeittiön lahja. Hieman napakkaa tulee chilistä, mutta se on kaikkein hallittavissa, siis tulisuus
Enchiladat ovat täytettyjä tortilloita, jotka paistetaan uunissa salsa- ja juusto-kuorrutteen kera. Nämä ovat meksikolaisten versio perinteisestä italialaisesta lasagnesta
Välillä saa miettiä pään puhki, että miten saa monipuolista ja maistuvaa ruokaa niin, ettei siitä ole kotiväelle vaivaa liikaa eikä se ole liian yksipuolista
On siis kiva saada syödäkseen jotain lämmitettyä ja tämä lämmin voi olla ihan vaikka esimerkiksi lämpimäksi paahdetut pavut salaatissa, lämmin sosekeitto tai sitten jotain ihan kunnon ruokaa (perunoita ja soosia meiningillä)
pikkukaloja kutsuen ruokaa nimellä chīllapītzalli. Enchilada on tyypillistä meksikolaista katuruokaa, josta on lukemattomia versioita riippuen siitä, miten se se on valmistettu ja täytetty