1 ½ tl ruokasoodaa. 1 ½ tl ruokasoodaa. Moi. Täydellisen suklaakakun metsästys on rankkaa. Sitä täydellistä reseptiä olemme kehitelleet vuosia ja tämä on tällä hetkellä lähimpänä tavoitettamme
1 tl ruokasoodaa. 1 tl ruokasoodaa. Mahtavaa isänpäivää ja terveisiä NYC. istä. Leivoin tämän ihanan porkkanakakun juuri ennen matkaa ja tänään onkin hyvä tilaisuus julkaista resepti isien kunniaksi
Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe sekä ruokasooda kulhossa ja laita sivuun. Ihan muuten vaan tein kakun, kun olen jo pidemmän aikaa halunnut testata Devil´s Food Cake kakkupohjaa
Pienessä kulhossa mittaa viinietikka ja lisää joukkoon ruokasooda. Kakkupohjat säilyy hyvänä pari vuorokautta huoneenlämmössä, kelmuun tai pussiin käärittynä
Kakkupohjat. KAKKUPOHJAT (2 X 18 cm. 1 tl ruokasoodaa. Tasoita kakkupohjien pinta ja leikkaa molemmat kakkupohjat puoliksi, jolloin saat 4 kakkupohjaa. Levitä Nutellakreemistä 1/3 osaa kakkupohjan päälle, laita seuraava kakkukerros kakkuvuokaan, levitä taas 1/3 kreemistä sen päälle, laita seuraava pohja, levitä loppu kreemi päälle ja paina viimeinen kakkupohjista päälle. KAKKUPOHJAT (2 X 18 cm. 1 tl ruokasoodaa
Painele jäljelle jääneestä kakkupohjasta sopivan kokoisia pohjia leivoksia varten. Kakkupohja on siis gluteeniton ja maidoton, eikä sisällä lisättyä sokeria
1/2 tl ruokasoodaa. 1/2 tl ruokasoodaa. Pitkästä aikaa oli intoa testailla jotain uutta. Tämä on ollut ”to do” -listalla jo pidemmän tovin ja oikein harmittaa, miksi en ole tätä ennen tehnyt
Sekoita isossa kulhossa sokeri, vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola. Levitä oreotäyte ensmmäisen kakkupohjan päälle ja aseta sitten varovasti toinen sen päälle
Kakun täytteeksi halusin tehdä pääsiäisen kunniaksi porkkanakakkupohjan, sillä se sopii mielestäni pääsiäispupun herkkuna myös pääsiäiseen sekä en ole aikaisemmissa täytekakuissa hyödyntänyt porkkanpohjaa lainkaan