Jaa, kuulostaa oudolta vai. Vielä sämpylä muodossa. Kyllä vaan, leivotaanhan tätä pizza muodossakin. Olimme yksi syksyinen ilta siskoni kanssa lenkillä ja mietimme mitä uutta ja hauskaa sitä voisikaan leipoa
Helpot cocktailpalat kevään juhliin. Paahtopaistisliderit marinoidulla punasipulilla ja kapris-yrttimajoneesilla, jokirapusliderit, manchegosliderit ja chorizosliderit
Ja kuten jo hampurilaissämpylöiden ohjeessa kerroin, näidenkin sämpylöiden salaisuus on melko pitkä kohotusaika… Näitä kun on kerran tehnyt ja maistanut, ei paluuta kaupan sämpylöihin ole
Anna sämpylöiden nousta keittiöpyyhkeen alla noin kaksinkertaisiksi. 50 g hiivaa2 ½ dl maitoa1 rkl auringonkukkaöljyä1/4 tl suolaanoin 7 dl vehnäjauhojaSämpylöiden sivelyyn
Less is more ei päde, vaan burgerit valmistetaan kaloreita kaihtamatta ja täytteitä säästelemättä. Grillatut herkulliset pekoniburgerit saa kaverikseen uunipaahdetut bataattiranskalaiset ja fetakastikkeen
Anna sämpylöiden kohota hetki huoneenlämmössä ja laita uuniin kun se on valmis. Viime lauantaina sain siskoni meille yökylään ja kun hän pitkän työpäivän ja tortillaillallisen jälkeen otti pienet torkut sohvalla, päätin sillä välin tehdä meille sämpylätaikinan aamuksi
Mun ruokafilosofia perustuu aika pitkälti siihen, että jos sen tekee itse niin se on parempaa. Siksi en voinut tänään ohittaa Peggyn Pienen Punaisen Keittiön postausta Facebookissa mihin hän oli linkittänyt ohjeen itsetehdyille hot dog sämpylöille
Mä oon kyllä mestari muuttamaan suunnitelmia lennossa, etenkin ruoan suhteen. Tarkoitus oli tehdä hampurilaisia ylikypsästä naudasta, omatekoisista sämpylöistä sekä majoneesista ja väsätä vielä lisukkeeksi jotain hyvää salaattia