Leikkaa saaristolaisleipä viipaleiksi. Jaa lohitäyte leipäviipaleille. Jos haluat tehdä pienempiä cocktail-kokoisia lohileipiä, puolita leipäviipaleet tai leikkaa jokainen viipale neljään osaan ja jaa täyte leiville
Tein viime viikolla ensimmäistä kertaa saaristolaisleipää, joka onnistuikin ihan yli odotusten. Toast skagenit ovat aina ihania, mutta ehkä vieläkin paremmin katkaraputäyte sopii makean suolaiselle saaristolaisleivälle, ja pysyy paremmin kasassakin, joten on helpompi syödä sormin
Leipäkin vaihtui saaristolaisleipään. Sekoita täytettä varten tuorejuustoon sitruunamehu ja mausteet. Leiväksi valitsemani saaristolaisleipä oli myös hieman haasteellisempi kuin tavallinen vuokaleipä murenevamman rakenteensa vuoksi
Leivonnaisista pöytään pitää saada ehdottomasti taatelikakku sekä saaristolaisleipä. Joulupöydässä meinaan tarjota vain helposti valmistuvia lemppariruokia, kuten poropyörykät, silliä, täytetty broileri ja mausteinen bataattilaatikko
Jauha saaristolaisleipä hienoksi muruksi. Täyte. 100 g saaristolaisleipää. Levitä täyte pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä vähintään 5 tuntia, mieluiten seuraavaan päivään
Taivaallisen hyvää tämän leivän kanssa on seuraavanlainen täyte. Olen saanut tämän reseptin joskus kauan sitten saaristossa liikkuessani, enkä valitettavasti muista mistä se tarttui mukaani - on sen verran paljon tullut kerättyä reseptejä sieltä sun täältä
Härkätartarleipäset olivat todella herkullisia ja uunissa paahdettu saaristolaisleipä kivan rapeaa. Sekoita moussen ainekset ja pursota täyte valmiisiin krustadeihin juuri ennen tarjoilua
Asettele täyte tumman leivän päälle, saaristolaisleipä ja maalaislimppu käyvät hyvin, tänään me käytimme ohutta Perheleipureiden Vaarin revitty -ruisleipää
Murskaa saaristolaisleipä muruiksi veitsellä tai blenderissä ihan pieneksi. Täyte. Kun liivate on sekoitettu muuhun täytteeseen, kaada täyte leipäpohjan päälle ja tasoita