Nyt alkaa olla oikea hetki siirtää kesän maut talteen. Hillojen tekeminen on helpompaa kuin äkkiseltään arvaa ja ihan koko satoa ei tarvitse purkittaa vaan hilloja voi näppärästi tehdä myös pienempiä määriä
Nyt alkaa olla oikea hetki siirtää kesän maut talteen. Hillojen tekeminen on helpompaa kuin äkkiseltään arvaa ja ihan koko satoa ei tarvitse purkittaa, vaan hilloja voi näppärästi tehdä myös pienempiä määriä
Testitiimiä vetää TV-kokki Alex Nurmi ja mukana ovat Radio Suomipopin juontajat Jenni Alexandrova ja SamiKuronen sekä bloggaaja Laura Mamma Rimpuilee -blogista oman blogini lisäksi
Lisää balsamiviinietikka ja demi glace. 80 g karpaloita0,5 dl balsamiviinietikkaa6 dl demi glaceasuolaa, mustapippuria, sokeriaPilko salotit ja freesaa niitä hetki voissa kattilassa. 0,5 dl balsamiviinietikkaa
Marsalkka Mannerheim tunnettiin kaiken muun lisäksi aikamoisena kulinaristina. Marskilla oli toki vahvat siteet kotimaisiin makuihin, mutta vuodet ulkomailla tekivät miehestä paitsi kosmopoliitin, myös edelläkävijän
Dallaspulla, huoltoasemien kahvitiskien kruununjalokivi, vei sydämeni jo pikkupoikana. Kaikkea muuta kuin terveellinen varikkoherkku suorastaan huutaa välillä tienpäällä kulkevaa luokseen