Ja kyseenalaisesta otsikosta huolimatta kyse on siis ihan vaan kananmunasta. Ai miten niin VAAN. Ja siitä kuinka se toimii meillä raaka-aineena moneen suureen herkkuun
Voitele silikonivuoka/annosvuoat ja kaavi taikina niihin. Aikainen lintu madon nappaa. Noh, tämäpä tirppa oli myöhässä eikä mistään kaupasta löytynyt enää karvasmanteli aromia
* Käytin silikonivuokaa, joten sitä ei tarvitse jauhottaa ennen taikinan kaatamista vuokaan. Vaikka en piimästä pidäkään, tämä kakku on ehdottomasta kahvikakkulistan kärkipäässä
Silikonivuokaa käytettäessä kakun tulee olla jäässä, jotta reuna irtoaa siististi. Pohja. Sekoita hienonnetut keksit ja voisula hyvin keskenään ja painele kakkurenkaan pohjalle tiiviisti tasaiseksi kerrokseksi
- väri- ja makuaineet kannattaa lisätä vatkauksen puolivälissä- vatkaa niin kauan, että taikina alkaa vähän kiertyä/kehräytyä vatkainten ympärille- älä käytä vuoassa leivinpaperia, koska taikina tarttuu siihen pahasti- silikonivuoka on paras- massan voi irrottaa niin, että kaapii sitä irti vuoan reunoilta veitsen hamarapuolella, älä revi
Aurinkoista pääsiäisen alusviikkoa. Mitä suunnitelmia sinulla on tulevan pääsiäisen varalle. Meillä tiedossa on sukulointia pohjoisessa, loma tulee kyllä hyvinkin tarpeeseen sillä kuluneet viikot on tahkottu töitä sillä tahdilla että olen jo sekaisin viikonpäivissä