Vatkaa jääkaappikylmä soijavispi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Kakku on ihanan raikkaan makuinen, ja varmasti yksi herkullisimmista tähän asti tekemistäni maidottomista kakuista
Soijavispikerman kuuluu olla todella kylmää, kun alat vatkata sitä, jotta vaahto onnistuu. Runeberginkakkujakin on nähty moneen kertaan, mutta runebergin täytekakkua en ole nähnyt koskaan
Välissä on suussa sulava juustokakkukerros (josta ei maistu mikään soija taikka kaura läpi). Keksipohja, kinuskikerros, hasselpähkinällä maustettu juustokakkukerros ja päällä lemon curdia ♡
Kuvastahan puuttuu jääkaappiin unohtunut soija"kerma". Testasin viime viikolla häitä varten, että miten mulla luonnistuu tehdä itse kakku ihmisille, jotka ei kestä maitotuotteita tai gluteenia
Toinen nukkuu päiväuniaan ulkona, joten itselleni jäi aikaa tehdä jotain herkkua… Näitä kakkuleipäsiä on tullut tehtyä ennenkin, ja tässä muutama muu resepti, jos kiinnostaa kokeilla
soija. Hääkakkuihin toivottiin mauiksi jotain aivan muuta kuin perinteistä mansikkakakkua. gootti-henkinen, tein kakun koristeluistakin perinteistä kermahöttökakkua tummemmiksi
Kaada joukoon soija, limetin mehu ja vesi. Suklaakakku, joka teeman mukaan oli mutainen. Sekoita tarjoilukulhossa soijakastike, riisiviinietikka, limettimehu, piparjuuritahna ja oliiviöljy tasaiseksi seokseksi