resepti jostain vanhasta K RuokaPirkasta. Laitan nyt kaikki viimeisimmät leivonnaiset samaan postiin, koska ne nyt vaan on paljon helmpompaa laittaa eetteriin yhtenä könttinä
kamomillaiset aamiaismuffinit, perinteinen vaniljakreemi, mantelinen kakkutaikina, sokeroidut kukat. Laita sokeri, mantelit ja tee pieneen sekoittimeen, jolla rouhit mantelit pieneksi (melkein jauhoksi) ja sekoitat ne yhteen
Tämä resepti on kopioitu suoraanviime kuun kotivinkistä, paitsi päkinät vaihdoin manteliin. Olen viikonloppuna leiponut kaikkea keväistä ja raikasta pääsiäisen kunniaksi
Kalttaa, kuori ja jauha mantelit. Raakaravinnon nauttijalle "puhdasta makeaa" hunajamarsipaani(On muuten se aito ja alkuperäinen arabialainen resepti, joten sopii medievalisteille ja laivareillekin