karppisokeri, steviasokeri, stevia. rahkapullia ja korvapuusteja. Itse tykkäsin kanelin ystävänä enemmän korvapuusteista, mutta rahkapullatkin oli yllättävän freesejä ja onnistui hyvin päästä vedetyllä rahkatäyte-ohjeella
Stevia – mitä häh. Rahkalettujen maku oli todella hyvä. Eräs kollega oli ostanut pienen purkin steviaa, ja oli alkanut käyttää sitä kahvissa sokerin sijasta
Stevialla tästä kakusta sai suht kevyen verrattuna siihen mitä tällaiset kakut yleensä ovat, kun täytteeseen tuli vielä tuorejuuston sijasta rasvatonta maitorahkaa
Uutena lisäsin tuoretta stevia-yrttiä makeuttamaan täytettä. Kermaa, rahkaa ja tuoreita marjoja. Nyt se stevia komeilee yrttipenkissäni, muutaman askeleen päässä keittiönovelta
Arlan rahka on makeutettu maltillisesti sokerilla sekä stevialla, mutta onneksi makeutuksella ei ole törsätty aivan älyttömästi sillä tämä voittaa kaikki kilpailijansa sokerin määrissä
valkoinen sokeri, aspartaami ja muut valkoiset keinomakeuttajat -> luomuhunaja, agave-siirappi, makeat kasvikset, marjat ja hedelmät, palmusokeri, stevia
Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä rahka. 4 annosta (mun mielestä annoksia oli tässä kyllä tuplasti, eli riittää hyvin isommallekin porukalle)3 kananmunanvalkuaista3 kananmunankeltuaista¾ dl makeutusainetta (Canderel Green Stevia)2 dl vispautuvaa kermaa1 prk (200 g) maustettua rahkaa (vanilja tai sitruuna)2 rkl sitruunamehuan
Kaada taikina voidellulle/leivinpaperilla vuoratulle vuoalle, lisää päälle tuoreita mustikoita reippaalla kädellä ja ripottele vielä halutessasi marjojen päälle hieman stevia-jauhetta
makeutusta (Steviaa, vaniljasokeria, vaniljan makuista heraa jne. Lisää rahka ja maito (ja muut makeutusaineet, mikäli käytät), sekoita/vatkaa ja laita pakastimeen jäähtymään n