suklaata, suklaata, suklaata, kinuskia, suklaata. Tänään onkin vuorossa niiiiin överi synttärikakku ettei rajaakaan (överi on meidän toinen nimi, joten ah)
Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja. Mukikakussa on se hyvä puoli (suklaan lisäksi) on se että jokainen saa kuorruttaa kakkunsa juuri sen makuiseksi ja näköiseksi kuin itse haluaa
Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja. Et tarvitse liivatetta, koska suklaa tekee täytteestä sopivan jämäkkää
Vatkaa voi ja fariinisokeri vaahdoksi. Itse hoidin luonnollisesti kakkupuolen. Halusimme käyttää kauden raaka-aineita joten päädyimme punajuuriseen suklaapohjaan mustaherukkakreemillä
Koska haluan miellyttää molempia, päätin tehdä ylellisen sacher-kakkupohjan, väliin appelsiinimoussea, kiivihilloa ja kiivisiivuja ja kuorrutteeksi appelsiinimarmeladia ja sacher-kakusta tuttu suklaaganache kuorrute