Käyttämäni suklaa, Pandan valloittava valkoinen. Leivo Pandan suklaista jotain vaikkapa kevään ja kesän juhliin sopivaa, ota valokuva reseptin kaveriksi ja osallistu kilpailuun
Ja sen kanssa en tosiaan kaipaa enää sitä suklaakakkua. Uusin rakkauteni keittiössä on muuten Urtekramin kookossiirappi, jonka supervoimana on muuttaa kaikki herkut kinuskisen täydelliseksi
tämä valkosuklaalla. Sulata suklaa esimerkiksi mikron sulatusteholla ja lisää takinaan, sekoita. 62 g (puolikas Pandan levy) valkosuklaata. 62 g (puolikas Pandan levy) valkosuklaata
Keittiössä on aivan ennennäkemätön siivo, putsaan köökiä yömyöhään. Kuoren alla tulee olla ohuehko kerros oikeaa suklaata ja tämän alla jokin muu pehmeämpi ja helposti lusikoitava täyte
keittiössä seistä lavuaarin edessä ja pestä kädet molemmat jalat tukevasti maassa. Nyt tulee kunnon kuvapläjäys postaus, mutta kerrotaankon ensin vähän jalan kuulumisia
Olen viimeaikoina sotkenut ja sekoillut keittiössä ihan älyttömän paljon, ja useita juttuja on täytynyt tehdä kahteen kertaan, kun ei ekalla oikein ollut napatakseen
Kuvassa halko on saanut vasta kaksi kerrosta suklaata päälleen, jotta sisus näkyy. Täten olen viettänyt keittiössä niin vähän aikaa, etten ole ehtinyt juurikaan joulunalusherkkuja valmistaa
Lisää loppuvaiheessa sulatettu suklaa ja aivan viimeisenä suklaarouheet. Suklaamuffini on parhaimmillaan vähän raakana, silloin sen koostumus muistuttaa pesusientä ja sisus on herkullisen pehmoinen