Tutkin ja selasin tuhottoman määrän reseptejä kunnes lopulta päädyin tekemään suppilovahveropastaa. (3 annosta). 2-3 dl pakastettuja suppilovahveroita. 3. 2-3 dl pakastettuja suppilovahveroita
3. 3. 3. S. u. p. i. l. o. v. a. h. e. r. k. n. m. s. t. y. ä. H. (. ,. Y. d. -. ). P. ". T. A. N. K. I. O. j. J. E. g. ö. c. b. D. 2. 1. /. 4. L. Ä. r k. d l
Tarjoa suppilovahveropastan lisäkkeenä juustolastuja tai -raastetta ja tuoretta kirvelisilppua. Kumoa sienet kuivalle paistinpannulle ja hauduta neste pois
Sienipasta2 annosta2 pientä kourallista kuivattuja sieniä (suppilovahvero, mustatorvisieni jne. )sipuli0,4 dl kermaavoi/öljypastaasuolaapippuriapersiljaa Laita sienet veteen likoamaanPilko sipulit pieniksi ja kuullota ne pannulla rasvassa
. Tässä reseptissä ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, kaipailin täyteläistä vegaanista sienikastiketta, ja samalla sain hyvän tilaisuuden käyttää tuoreet suppikseni, sekä valmistamaani ihanaa harissaa
Mökkiviikonloppu päättyi metsäretkeen Kitisuolle. Metsä antoi auliisti antejaan, ja kotiintuomisina oli ämpärillinen puolukoita ja toinen mokoma suppilovahveroita
Kaapissa oli vielä jäljellä vanhoja suppilovahveroita, joten oli aika tehdä taas sienistä ruokaa. Ateria syntyi muutenkin sen perusteella, mitä kaapeista sattui löytymään, mutta lopputulos oli hyvä
Metsät näköjään taas ihan vääränään sieniä ja varsinkin ihania suppilovahveroita. Kun kyllästyy ainaiseen muussi-sienikastike ateriaan, on vaihtoehtona aina pasta