Suppilovahveropasta
Viiniä ja Ruokaa
Viiniä ja Ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 4 – 5dl tuoreita suppilovahveroita tai 2 kourallista kuivattuja suppilovahveroita
  • 2 kpl tuoreita jätti herkkusieniä
  • 1 kpl sipuli tai 2 banaanisalottisipulia
  • 4 dl kuohukermaa
  • 2 dl kanalientä
  • 1 dl valkoviiniä (ei välttämätön)
  • 30 g tai Nokare maustettua tuorejuustoa, esim. koskenlaskija pippuri.
  • 2 rkl oliiviöljyä ja/tai voita
  • Suolaa, pippuria, ja mausteita / yrttejä maun mukaan.
  • tippa tryffeliöljyä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.