Sveitsil reseptejä

Uusi vuosi alkaa suukoilla!

Uusi vuosi alkaa suukoilla!

Rapean suklaakeksin päälle pursotetaan piparmintulla maustettua sveitsiläistä marenkia ja koko komeus kruunataan lusikoimalla päälle suklaakuorrutetta
Jouluinen täytekakku

Jouluinen täytekakku

Sveitsiläinen marenkivoikreemi. Sveitsiläinen marenkivoikreemi. Vaahto on nyt sveitsiläistä marenkia. Sveitsiläinen marenkivoikreemi
Suklaamoussekakku

Suklaamoussekakku

sveitsiläistä suklaata. Sain lauantai-iltana ajatuksen tehdä jotain herkkua viemisiksi vanhemmilleni sunnuntain iltapäiväkahville
Sveitsiläinen juustopiirakka

Sveitsiläinen juustopiirakka

Juhannuksena herkuteltiin myös tällä ihanan mehevällä ja maukkaalla sveitsiläisellä juustopiirakalla
Ihana Uuden Vuoden kakku

Ihana Uuden Vuoden kakku

Koska täyte oli melko kirpeää, ajattelin kokeilla kakun päälle makeaa sveitsiläistä marenkia. Pitäisikö sveitsiläisen marengin pysyä kakun kuin kakun päällä vai voiko se jostain syystä johtuen lähteä pikku hiljaa valumaan
Marenki – kestävä suosikki (suklaamarengit)

Marenki – kestävä suosikki (suklaamarengit)

Lauantaina kokeilin italialaista marenkia joten päätin nyt antaa mahdollisuuden sveitsiläiselle. Itse olen käyttänyt näihin suklaamarenkeihin sveitsiläistä marenkia joka valmistetaan osittain vesihauteen päällä
Sveitsiläinen marenki (video)

Sveitsiläinen marenki (video)

Näihin marenkeihin kannattaa käyttää joko italialaista marenkia tai sveitsiläistä marenkia. Italialainen ja sveitsiläinen marenki muistuttavat paljon toisiaan koostumuksiltaan, mutta niiden valmistus poikkeaa toisistaan huomattavasti
Kirsikkapiiras sveitsiläisellä marengilla

Kirsikkapiiras sveitsiläisellä marengilla

Jos haluat valmistella piirasta etukäteen, piiraspohjataikinan ja kirsikkahillokkeen voi tehdä pari päivää aiemmin jääkaappiin, sveitsiläisen marengin vuorokautta aiemmin
Pääsiäisen Lime-Marenkipiiras

Pääsiäisen Lime-Marenkipiiras

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa sveitsiläistä marenkia, joka osoittautui niin suussa sulavaksi ja pehmeäksi, että sitä voisi lusikoida suoraan kulhosta
Marzipan Leckerle: Paahdetun marsipaanin mysteeri

Marzipan Leckerle: Paahdetun marsipaanin mysteeri

Sveitsiläistä pikkuleipä- ja makeiskulttuuria omimmillaan. Sveitsiläisiä marsipaaniherkkuja Saman reseptin avulla syntyy muita perinteisiä sveitsiläisiä marsipaaniherkkuja, joita voi varioida esimerkiksi rommin ja tumman suklaan kera
Frozen Elsa-kakku 5-vuotiaalle tytölle

Frozen Elsa-kakku 5-vuotiaalle tytölle

kädet ja halusinkin kokeilla samantapaista sveitsiläistä marenkia kuin. Tuo Sveitsiläinen marenki on muuten älyttömän helppo tehdä

Siankylkisalaatti krutongeilla

1. Krutongit. Paloittele leivät 2x2 cm kuutioiksi, paista ne voissa keskilämmöllä kullanruskeiksi ja rapeiksi