Mulla ei nimittäin ole blogissa oikein hyvän perusbrownienohjetta. Lähdin sitten googlesta hakemaan ohjeita ja lähestulkoon ensimmäisen ohjeen päädyin leipomaan
Kakku on helppo valmistaa mutta kuten melkein kaikkien juustokakkujen kanssa niin tätäkään herkkua ei saa syödä heti vaan sen täytyy antaa levätä jääkaapissa vähintään muutaman tunnin jotta maut tasoittuisivat ja koostumuksesta tulisi täydellinen
Sain nimittäin yöllä kolmen maissa kuulla, kuinka leipomani maapähkinävoi-tuplasuklaabrownie oli yksi viimeaikojen parhaita leipomuksiani ja täydellinen makupari laadukkaalle, tummalle rommille ja että lähipäivinä joudun todennäköisesti leipomaan uuden samanlaisen
Eikö olekin täydellinen. Ajattelin aloittaa blogikirjoittelun äskettäin löytämälläni suklaakakun ohjeella, josta tosin muokkasin leivoksen - ja lisäsin sekaan pehmeää nougat'a ja saksanpähkinöitä
Paistoastetta voit kokeilla esimerkiksi hammastikulla, jolloin täydellinen lopputulos syntyy, kun tikkuun vielä juuri ja juuri jää hieman taikinaa, kun tikun tökkää keskelle brownielevyä
Tämä ei ollut sitä, vaan maukas, sopivasti kostea ja suorastaan täydellinen, vaikka itse sanonkin. Viinistä inspiroituneena tuli mieleen Suussasulavat browniet- kirjassa oleva punaviini-kaneli-brownie- ohje