Tarte tatin voitaikina reseptejä

Tarte Tatin päärynästä

Tarte Tatin päärynästä

Kun olet kumonnut tortun, voitaikina on pohjalla ja karamellisoituneet päärynät päällä. Avainsanatjälkiruoka, päärynä, Ranska, ruoka, TarteTatin
Tarte Tatin - ranskalainen omenapiiras

Tarte Tatin - ranskalainen omenapiiras

Käytin myöskin pohjaan kaupan valmista voitaikinaa. Tämä tarteTatin on tehty hieman tavallisesta poiketen, sillä keittiöstäni ei löydy valurautapannua, eikä keraamista uunivuokaa jota voisi kuumentaa liedellä, joten karamellisoin omenat kattilassa ja siirsin karamellisoituneet omenat sen jälkeen uunivuokaan joka oli mielestäni sopivan mallinen piiraan paistoon
Tarte Tatin

Tarte Tatin

Käytin myöskin pohjaan kaupan valmista voitaikinaa. Tämä tarteTatin on tehty hieman tavallisesta poiketen, sillä keittiöstäni ei löydy valurautapannua, eikä keraamista uunivuokaa jota voisi kuumentaa liedellä, joten karamellisoin omenat kattilassa ja siirsin karamellisoituneet omenat sen jälkeen uunivuokaan joka oli mielestäni sopivan mallinen piiraan paistoon
OMENATORTTU TARTE TATIN

OMENATORTTU TARTE TATIN

Sekoitettu voitaikina -perustaikinaohje (yhteen piirakkaan, puolita ohje). TARTETATIN, ranskalainen omenatorttu
PUNAJUURI TARTE TATIN

PUNAJUURI TARTE TATIN

voitaikinaa. voitaikinaa. Punajuurien päälle levitetään voitaikina, reunat käännetään hieman sisään. ) voitaikinaa
Ruusuiset omenaleivokset + muuta omenaista

Ruusuiset omenaleivokset + muuta omenaista

TarteTatin. Lisäksi leikkasin voitaikinan alareunasta osan pois taikinan rullauksen jälkeen, jolloin taikinaa ei tullut leivoksen alaosaan niin paljoa
Tarte Tatin

Tarte Tatin

Alkuperäisessä Tatinin sisarusten kehittelemässä tortussa tuskin käytettiin voitaikinaa, vaan se lienee jonkun myöhempien aikojen laiskan kokin viritelmä
TARTE TATIN.. melkein

TARTE TATIN.. melkein

Käytin helppona vaihtoehtona myöskin pohjaan kaupan valmista voitaikinaa. Tämän tarteTatinia, eli ranskalaista alkuperää olevaa omenapiirakkaa mukailevan karamellisoidun omenakeikaus piirakan valmistin tosiaan vain alkuperäistä reseptiä mukaillen, sillä keittiöstäni ei löydy valurautapannua, eikä keraamista uunivuokaa jota voisi kuumentaa liedellä, joten karamellisoin omenat kattilassa ja siirsin karamellisoituneet omenat sen jälkeen uunivuokaan joka oli mielestäni sopivan mallinen piirakan paistoon
Tarte tatin, finally!

Tarte tatin, finally!

Ja voitaikinaan liittyen, listalla oli vielä tähän päivään asti tartetatin, eli Tatinin siskosten keksimä omenatorttu, jota en ole voinut tehdä koska halusin sen tehdä "oikein" (ainakin oman mielipiteeni mukaan) eli valurautapannussa
Kauan odotettu Tarte Tatin

Kauan odotettu Tarte Tatin

Sulata voitaikina. Tartetatin eli ranskalainen omenakeikauskakku on yksi niistä jutuista, joita olen halunnut kokeilla
Täti Tatinin omenapiirakka kahvitauolla

Täti Tatinin omenapiirakka kahvitauolla

Apfel strudel ja TarteTatin. voilla ja sokerilla karamellisoidut omenalohkot peitetään voitaikinakannella ja paistamisen jälkeen piiras käännetään ylösalaisin
Syksyn viileneviin iltoihin

Syksyn viileneviin iltoihin

Tartetatin. Tarté tatin. Voitaikina. Tartetatin on vanha ranskalainen omenapiirakka, josta on varmaankin yhtä monta versiota kuin on tekijöitäkin