P. i. e. n. k. y. s. l. r. o. p. a. j. t. m. ä. T. h. u. v. O. ,. d. E. M. N. ö. ". S. -. J. (. ). K. I. L. H. A. 1. g. +. 6. 2. 3. 0. 5. 8. V. k g. t l. d l
1. Pane kanapalat pataan, kaada päälle vettä, niin että ne peittyvät ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto, lisää kanaliemikuutiot, porkkanapalat, laakerinlehti, sipuli ja pippurit
1. Puhdista, kuori ja paloittele porkkana, palsternakka, sipuli ja lanttu pienemmiksi paloiksi. Laita vihannekset kattilaan kylmään veteen yhdessä lihan, laakerinlehden ja valkopippurien kera, lisää puolet tillinvarsista
Isäni äiti eli mummoni on opettanut äitini valmistamaan herkullista tillilihaa. Tänään olin äitin opissa ja nyt minäkin osaan valmistaa tätä loistavaa liharuokaa
Loistava vasikanrinta on nimittäin ainoa oikea ruhonosa tillilihaa varten. Tilliliha oli hyvää. Vasikanrinta on pitkän kypsennyksen jälkeen todella mureaa
Emma ja Kaisa Nieminen söivät viimeisen kesälomapäivän kunniaksi tillilihaa. Lukion aloittava Kaisa Nieminen tunnustaa suoralta kädeltä inhoavansa tillilihaa
Yksi kouluruokien unelma, joka itselleni todella oli kouluruokien lempilistalla, on tilliliha. Siivosin eilen keittokirjojani ja eteeni osui anoppini perintönä saatu keittokirja, jonka on alun perin omistanut hänen äitinsä