N. y. t. k. e. r. o. n. s. a. l. i. u. d. v. ä. p. ,. h. j. E. m. S. T. K. g. ö. J. P. O. _. M. A. I. L. 1. 9. 0. /. 2. 4. -. V. 3. f. 5. (. ). b. H. z. _ l. d l
1. Tomaattikastike. Kuullota sipulisilppu öljyssä. Kaada päälle tomaattimurska ja tomaattipyree. Kiehauta. Alenna lämpöä ja hauduta 20 minuuttia, Purista joukkoon sitruunamehu ja valkosipulinkynnet
1. Ripauta hiukan suolaa silakkafileille, taita ne kalan muotoon ja lado öljyttyyn vuokaan. 2. Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulin kynsi (jos haluat)
Tomaattisilakat. Luin viime viikolla Hesarista kokolailla järkyttyneenä kalaöljyn (jutussa sivuttiin myös kalanmaksaöljyä) vähemmän edullisista vaikutuksista
Appelsiinisilli. Joulukalat. appelsiinisilli kuvassa oikealla. Yhteishyvä 12/05 Ruokalehti oli viime vuonna hyvä lähde erilaisille jouluisille kalaruoille