Tyllalla ruusu reseptejä

Ruusu-macaronsit ystävälle

Ruusu-macaronsit ystävälle

ruusunmakuisilla macaronseilla,. Täytteenä näissä siis ihana ruusu, tuorejuustokreemi on maustettu ruusuvedellä
Ruususen raparperimuffinssit

Ruususen raparperimuffinssit

Jos kermaruusujen pursottelu on koetellut kärsivällisyyttäsi tai et ole rohjennut siihen ryhtyä, suosittelen seuraavaksi askeleeksi Russian tip -tylloja

Rose cupcakes

Tänään mie vein kouluun muffinsseja ja niiden päälle mie halusin kokeilla ruusupursotusta. Pursottamiseen mie käytin ruusutyllaa, jolla saa helposti ruusuja esim
Kermaruusut

Kermaruusut

Samalla tyllalla, mutta pyöritetään eri suuntaan. Kukkapiikki ja ruusutylla. Nosta valmis ruusu haarukalla, irtoaa paperista helpommin kuin metallisesta alustasta
Ruusukimppu muffineista

Ruusukimppu muffineista

Sitten kuorrutin ne ruusuiksi. Jaa esimerkiksi kolmeen osaan, jos haluat kahden värisiä ruusuja. Jos haluat kuvissa näkyvän koristeraidan ruusuihin, laita hieman vedellä laimennettua väriainetta pussiin kuten kuvassa näkyy

What's cooking Helsinki

ruusun tai tulppaanin. Yksittäistä kukkaa tehdessä, tekisin ruusun mielummin sokerimassasta. Mutta mikäli kakkuun tulee paljon kukkia, tämmöinen ruusutylla olisi todella kätevä esim
Ruusu-vadelmamacaron

Ruusu-vadelmamacaron

Pursota kevyesti öljytylle pellille pyöreällä tyllalla halutun kokoisia kuoria. Näistä vienosti ruusulta maistuvista vadelmamacaronseista tuli omia suosikkejani
Ruusuinen kakku

Ruusuinen kakku

Kakussa maistuu vadelma ja ihana ruusu. Kakku on kuorrutettu vadelman ja ruusunmakuisella tuorejuustokreemillä
Kanelitytön kakkuparatiisi 10 vuotta!

Kanelitytön kakkuparatiisi 10 vuotta!

Älkää hyvät ihmiset pursottako liian pienellä tyllalla. Viiden vuoden jälkeen ruusut näyttävät vihdoin ruusuilta
Rippikakut

Rippikakut

Neliökakun reunapursotukset on tehty kori- ja lehtityllalla. Kakut ovat aika isoja, joten pikkuinen ruusu näyttää pikkaisen surulliselta, mutta koristeen kanssa kakut olivat hienoja
Vaaleanpunainen sydänkakku

Vaaleanpunainen sydänkakku

)mua on aina askarruttanu, että millä tyllalla tuo päällimmäinen pursotus tehään.  Ruusu ja lehdet ovat marsipaania