Äitini testasi pelkällä kovalla kermavaahdolla ruusu ja tulppaani tyllia ja kertoi onnistuneen ihan kivasti - onnistuminen riippuu myös siitä mikä on oma tavoite
Jos kermaruusujen pursottelu on koetellut kärsivällisyyttäsi tai et ole rohjennut siihen ryhtyä, suosittelen seuraavaksi askeleeksi Russian tip -tylloja
Tänään mie vein kouluun muffinsseja ja niiden päälle mie halusin kokeilla ruusupursotusta. Pursottamiseen mie käytin ruusutyllaa, jolla saa helposti ruusuja esim
Samalla tyllalla, mutta pyöritetään eri suuntaan. Kukkapiikki ja ruusutylla. Nosta valmis ruusu haarukalla, irtoaa paperista helpommin kuin metallisesta alustasta
Sitten kuorrutin ne ruusuiksi. Jaa esimerkiksi kolmeen osaan, jos haluat kahden värisiä ruusuja. Jos haluat kuvissa näkyvän koristeraidan ruusuihin, laita hieman vedellä laimennettua väriainetta pussiin kuten kuvassa näkyy
ruusun tai tulppaanin. Yksittäistä kukkaa tehdessä, tekisin ruusun mielummin sokerimassasta. Mutta mikäli kakkuun tulee paljon kukkia, tämmöinen ruusutylla olisi todella kätevä esim
Minun, melkein "yksi yli muiden", jouluherkku on rosolli. Olen pitänyt siitä ihan pikkasesta saakka. En tiedä mikä siitä on tehnyt niin mieluisen, mutta rakastan sitä
Neliökakun reunapursotukset on tehty kori- ja lehtityllalla. Kakut ovat aika isoja, joten pikkuinen ruusu näyttää pikkaisen surulliselta, mutta koristeen kanssa kakut olivat hienoja