Edelleen poimitaan innokkaasti vaikutteita maailmalta, se on helpompaa kuin koskaan, mutta samaan aikaan nostamme myös omaa ruokakulttuuriamme, niitä mummolanmakuisia kotiruokia, lapsuuden makuja, kollektiivisia makumuistoja
n, olet noin vain, aivan huomaamattasi, järjestänyt kiinalaiset uudenvuoden juhlat. Kiinalainen vuosi alkaa aina talvipäivänseisauksen jälkeisen toisen uudenkuun ensimmäisenä päivänä
Esimerkiksi karjalanpiirakat saavat uusia täytteitä ja erilaisia kuoria, mämmi maustuu erilaisilla mausteilla ja ehkäpä karjalanpaistikin saa jonkin uuden ilmeen
Uuden aikakauden alku, kolmen päivän pimeys, ihmiskunnan siirtyminen henkisesti korkeammalle tasolle , tähän asti tuntemamme maailman häviäminen ja korvaantuminen jollakin uudella, teorioitahan riittää