Viikonlopun vohvelikestit olisivat oiva tapa piristää itseään ja kavereitaan, varsinkin kuin vohveleiden kanssa voi tarjota sekä suolaista että makeaa täytettä
Nyt kokeilin uutta ohjetta Kotivinkin sivuilta jossa taikinaan tulee kivennäisvettä. Sain Kitchentime-verkkokaupasta keväällä vohveliraudan ja erilaisia vohveleita on tullut tehtyä, mm
Tää ohje oli musta hyvä ja tähän jos lisää vaniljasokeria tai -uutetta niin täyttää makeilla lisukkeilla ja sit jos haluaa täyttää suolaisella niin jättää noi vaniljat pois
Kaverini hehkutti ostaneensa Lidlistä vohveliraudan, jossa on kolme erilaista paistolevyä. Hmhp, meillä on tavallinenkin vohvelirauta kaapissa lähes käyttämättömänä, ajattelin, mutta pyysin kuitenkin Apukokkia tulemaan töistä Lidlin kautta
Ohje. Mukaan tarttui vohvelirauta, jota meillä ei olekaan mökillä, kotona kylläkin. Olin ajatellut tehdä jälkiruuaksi vohvelikuppeja, mutta vohvelit, joita tein, olivat pehmeitä, joten kupit eivät onnistuneet
Tämä ohje on hieman muokattu K-ruoka -lehden ideasta (alkuperäinen ohje täällä. ) Käytin myös omaa vohvelitaikinareseptiäni, josta tulee joka kerta hieman erilaista - siihen ei nimittäin ole ainesmääriä
Ohje on aika ympäripyöreä ja määrät arvioituja, pääsääntönä. Näistä parhaimpina on ollut mun mielestä jugurttipohjaiset "tahnat" leipien väliin tai vohvelille